fredag 22 januari 2010

Bara för att.

En blogg har man bara för att.
Bara för att vadå?
För att skryta om det man köpte när man var ute på stan tidigare idag med Lisa och Pelle eller för att tala om för andra hur meningslöst ens liv är?
Vem fan kommenterar en blgg över huvud taget?
Bloggare/bloggläsare saknar rent allmänt ett liv.
Dessutm, bloggar är fan bara roliga för dem som känner blggare, och vad sjutton är det för mening med att ha en blogg om de man känner redan vet allt, och senare LÄSER om det på bloggen och får se en bild på sig själv där man ser lite "oseriös" ut bara för att man ser att man var lite osminkad...

1 kommentar:

  1. Bloggar gör man för att man behöver få skriva saker. För att alla de viktigaste orden inte har nån annanstans att få komma ut. Vare sig man nu skriver om nyinköpta handväskor eller skriver naken blå poesi på en sotsvart bakgrund. Bloggar gör man för att det är ett behov i sig själv. Vare sig man väljer att vara anonym eller inte.

    Kommenterar andra anonyma bloggar gör man - och kommeterar tillbaka ;-) - för att man tycker man hittat någon som man tycker skriver bra, intressant eller som man blivit nyfiken på att få veta mer om. Kommentarerna är ett sätt att sträcka ut sin hand och söka kontakt.

    Jag tycker du skriver bra saker Vilhelmina. Så tappa inte bort lusten att skriva är du snäll. Vårda den så gott du kan istället. Det kommer vi alla att vinna på i längden. :-)

    /Peter Pan

    SvaraRadera